Best Western Plus Sthlm Bromma
Facebook Twitter Google Plus Instagram TripAdvisor Youtube

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


241
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Best Western Plus Sthlm Bromma

Hotellfastigheten är en kulturminnesmärkt byggnad som uppfördes 1946 och har tidigare varit både SAS och ICAs huvudkontor. Den är ritad av den kände arkitekten Paul Hedqvist som bland annat ritat Västerbron och Skatteskrapan på Södermalm. Nu har byggnaden varsamt totalrenoverats till ett modernt hotell med en varm och personlig känsla.
 
"Paul Hedqvists hus präglas av modernism, en modernism som vi vill ta tillbaka till dess ursprung där miljöerna var rika och uppblandade på ett sätt som modernismen ofta inte upplevs idag. Tätt sammanvävt med detta är den estetik som omgärdar romantiken kring resandet vilken återfinns i alltifrån klassiska kolonialhotell till zeppelinare och amerikabåtarna. Utifrån denna modernism har tanken inte varit att skapa något nytt utan ett tidlöst hotell med en historia där möbler och inredningar har adderats respektive tagits bort under olika tidsepoker. Kvalitéerna ligger inte i spektakulära manér utan i de solida traditionella materialen som teak, marmor och mässing vilka appliceras i nya sammanhang."
 
Inredningsdesignerna Henrik Lundén och Joacim Bengtsson på The common office
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse