Best Western Plus Sthlm Bromma

339341342340
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Best Breakfast by Tina - härlig hotellfrukost i Bromma

Vi råkar veta att en av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten. När man vet det så inser man hur viktigt det är att man erbjuder den bästa hotellfrukosten man bara kan. Best Western som kedja har tagit hjälp av vår favoritkock Tina Nordström som hjälpt oss att utveckla ett frukostkoncept för alla Best Western hotell i Sverige. Vi kallar vår nya hotellfrukost Best Breakfast by Tina.

Tina anser att vi ska satsa på kvalitet framför kvantitet och det tycker vi att hon har helt rätt i. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i youghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din tallrik med.

Låter det som en bra idé? Tacka Tina för den!

På frukostbuffén hittar du även vårt hembakta bröd som bakas efter Tinas recept, riktigt smaskigt. Missa heller inte Tinas apelsinsallad. På frukostbuffén hittar du också Tinas tips om den godaste frukostmackan. En brödbit, gärna surdegsknäcke toppad med keso, avocado och krasse. Toppa med lite olivolja och peppar och njut!

Frukostens öppettider
Måndag-fredag 05:45-09:30
Lördag-söndag 06:30-10:30

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, titta förbi på en frukost vet ja, du betalar 155 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna.

(Barn 3-6 år 35 kr, Barn 7-12 år 75 kr, Över 12 år 155 kr)

En sak till, du som provat vår hotellfrukost och vill göra samma smaskiga recept hemma, här nedan får du några av dem!

Dukka socker Best Breakfast

Tinas strö till fil

Detta strö är en egyptisk kryddblandning som passar utmärkt till frukostfilen eller yoghurten.

Apelsinsallad best breakfast

Tinas apelsinsallad

Ett fräscht inslag på buffén. Gör gott både för humöret och för magen. Apelsiner, honung, valnötter mm..

Bröd best breakfast

Tinas goda bröd

Det här brödet är superenkelt att baka, rör bara ihop ingredienserna, ner i en form och sedan in i ugnen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse