Best Western Plus Sthlm Bromma

297
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Hotellrum i Bromma

Ska du bo på hotell i Bromma så ska du bo hos oss! Vi är rejält stolta över att ha bland de allra högsta betygen bland alla hotell i Bromma när man kikar på Tripadvisors recensioner från gäster som bott. Vi är ganska säkra på att det finns en förklaring till varför det blivit så. Vi tror att det beror på att vi bryr oss om våra gäster, vi vill att de ska trivas hos oss och att de ska åka ifrån oss med en nöjd känsla. En annan anledning till varför gästerna trivs kan vara att vi som jobbar här trivs, sånt där brukar spegla av sig.
 
Hotellet är ett affärshotell, det är måndag till torsdag det är fullt drag här. På fredagen brukar det lugna ned sig rejält om det inte är evenemang i Friends Arena eller trav på Solvalla förstås. Närheten till Bromma flygplats (3 min till fots) gör hotellet till ett smidigt val för affärsresenären och det är det många som upptäckt. Att det även är smidigt att bo här när man tar med familjen till Stockholm och vill slippa ha bilen inne i stan och leta parkering, är det inte lika många som upptäckt men fler och fler gör det. 
 
Totalt har vi så mycket som 202 rum och 15 konferenslokaler, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar.
 
De allra flesta som  kikar in hos oss blir förvånade, utsidan av hotellet går inte riktigt ihop med insidan men ni vet ju alla vilken sida det är som räknas.
 
Vi höll nästan på att missa att säga att vi både är Svanenmärkta samt SafeHotels certifierade. Du kan med andra ord sova gott om natten när du bor hos oss.
 
Kolla in våra hotellrum nedan.
 
Ladda ned hotellinformation i pdf format (pdf)

Svit

Vår svit mäter 42 kvm som är fördelat på en vardagsrumsdel med fåtöljer, soffbord och soffa, skrivbord samt litet pentry. I vardagsrummet finns även ett praktiska våningsängar som kan fällas ut från väggen. Sovrummet har en stor dubbelsäng samt ett praktiskt sminkbord. I badrummet hittar du både dusch och badkar. Sviten ligger på 5:e våningen med stor balkong som vetter mot flygplatsen.

Deluxe

Dessa rum passar bra om man vill ha lite mer plats och är utmärkta för våra tillresta familjer. Här har du 25 kvm att breda ut dig på. Rummet har en stor dubbelsäng samt en bäddsoffa. Precis som på alla rum finns strykbräda och strykjärn, kaffe och tekokare, säkerhetsbox, hårtork samt fritt trådlöst internet.
Flera deluxe rum är anpassade för funktionshindrade.

Superior

Våra superior rum är 19 kvm stora, dvs samma storlek som våra standardrum. De har en stor och skön dubbelsäng istället för två enkelsängar (du slipper riskera att hamna i skarven) som du hittar i standarrummen. Här erbjuds du även lite  extra bekvämligheter i form av skön morgonrock samt badtofflor. 
 

Standard

I standardrummet hittar du två sköna sängar. En för dig och en för din väska? Eller en för dig och en för din käreste/a? Standardrummen erbjuder annars det du behöver i form av strykjärn och strykbräda, kaffe och tekokare, säkerhetsskåp, hårtork samt naturligtvis fritt trådlöst internet. Rummen är 19 kvm stora. 

Ekonomi med takfönster

Våra ekonomirum med takfönster är 14 kvm stora och har alla bekvämligheter som våra övriga rum har. Rummen ligger precis under takåsen och är lite mysigare, lite mindre och lite billigare helt enkelt.
I rummen finns en enkelsäng 120 cm bred.

Ekonomi utan fönster

Dessa rum ligger på hotellets första våning och har inget fönster. De är 14 kvm stora (eller små om du vill)  och utrustade med samma bekvämligheter som övriga rum. Lite mindre dagsljus, lite mörkare nätter, lite billigare rum. I dessa rum kan man bo två även om det blir lite trångt, sängen mäter 140 cm.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse