Best Western Plus Sthlm Bromma

375376377378379

Konferenslokaler och konferensrum i Stockholm

7 flexibla konferenslokaler, 6 - 180 personer
8 effektiva konferensrum, upp till 6 personer
Alla lokaler har  luftkonditionering
Fri parkering
Fritt trådlöst internet
Bekväma lounger
Konferensreception
Ljusa lokaler och uppdaterad teknik

"Nära, schysst och praktiskt"

/Fredrik - Facebook

Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. 

Våra konferens och mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen vilket gör att lokalerna får ett fint ljusinskäpp genom både sido- och takfönster. Oroa dig inte, självklart finns det mörkläggningsgardiner så ljuset går att stänga ute om man vill. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har även många små mötesrum som är perfekta för mindre möten, intervjuer, som grupprum m.m. Våra konferensvärdinnor finns alltid nära till hands att hjälpa dig om det skulle behövas. 
Då Bromma flygplats har flyglinjer till många städer i landet kan du spara både mycket tid och pengar genom att hålla ditt Stockholmsmöte direkt vid flygplatsen i Bromma. Det går enkelt för stockholmare att ta sig hit, inga parkeringskostnader och de som flyger in slipper betala taxi. Vi har dessutom 6 st gratis laddningsplatser för elbilar. 

Att vi har god mat, trevlig och hjälpsam personal, fina nyrenoverad lokaler och en allmänt härlig stämning är också bra anledningar till att välja oss som ditt nästa konferenshotell. Kontakta oss om du letar efter effektiva och bekväma konferensrum i Stockholm så ska vi hjälpa till att boka ditt nästa möte.

Telefon: 08 684 48 410  
E-post: bokning@sthlmbromma.se

Våra konferensrum

Vi har totalt 15 konferensrum på hotellet. Här nedan kan du läsa om våra olika rum.

Boeing

Vår största lokal på 246 kvm med plats för 180 personer i biosittning. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken. Rummet har även tv skärmar på sidorna för att publiken längre bak i rummet ska kunna följa presentationen på bästa sätt.

Falcon

Denna lokal är 56 kvm stor och rymmer 30 personer i biosittning och 20 i styrelsesittning. Som i alla våra konferenslokaler erbjuder vi den senaste tekniken samt luftkonditionering anpassad efter lokalens storlek.

Fokker

Fokker erbjuder 47 kvm och tar 28 personer i biosittning alternativt 18 i styrelsesittning. Här får du som i alla våra lokaler modern teknik, kolsyrat vatten, frukt och godis i lokalen.

SAAB 2000

Vårt största styrelserum som rymmer 12 personer i styrelsesittning. En varm och trevlig lokal med ljusinsläpp från både tak och sidor.

Piper

Ett styrelserum med styrelsesittning för 12 personer. Här får du en inspirerande miljö där det är lätt att skapa kreativa möten.

Learjet

Ännu ett av våra styrelserum, något mindre med en maxkapacitet på 10 personer.

Fairchild

Vårt minsta och mysigaste styrelserum med plats för 6 mötesdeltagare. Det är det här rummet du ska boka om gruppen behöver komma varandra lite närmare.

Mindre mötesrum

Vi har 8 stycken supereffektiva rum på hotellet. Här möts man snabbt och enkelt upp till 5-6 personer omkring ett runt bord med modern teknik i bordet. Koppla din laptop till rummets storbildstv för dina presentationer. Toalett  och dusch finns på rummet. Extra bra efter svettiga förhandlingar!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse