Best Western Plus Sthlm Bromma
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Överraska någon på Alla Hjärtans Dag med en lugn sovmorgon!

Alla Hjärtans Dag på Hotell!
Sov ut, sov skönt, sov ostört. Och framför allt, ta en lång sovmorgon. Njut av bästa frukosten - hotellfrukostbuffén, ta en skön bastu, kanske ett träningspass i gymmet? Passa på att shoppa lite i Bromma Blocks.

Man behöver inte åka långt bort för att lyxa till det, gör det på hemmaplan med en natt på hotell.
På helger och lov har vi 20% rabatt med vårt weekenderbjudande.

Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.
Privacypolicy