Best Western Plus Sthlm Bromma

Ibland är det lite extra viktigt att vara ute i god tid.

Ibland är det väldigt högt tryck på hotellet och det kan vara svårt att få rum om man är sent ute. Vi har efter önskemål från våra gäster gjort en beläggningskalender där man kan se vilka dagar som vi räknar med exceptionellt hög beläggning samt vilka dagar som vi räknar med hög beläggning.

Dessa dagar är det alltså bra att vara ute i extra god tid om man vill säkra sitt rum. I kalendern nedan ser du de dagar vi klassat som röda respektive gula som du kan planera ditt resande utifrån. Glöm inte att du kan spara pengar om du bokar datum som har lägre beläggning. Du kan även spara pengar på att vara ute i god tid med din bokning då rummen blir dyrare ju mer bokat vi har. 

Vi hoppas att det här kan hjälpa dig!

Beläggningskalender 2019

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.