Best Sport - hotellpaket för idrottsföreningar!

Här på Best Western Plus Sthlm Bromma har vi stor, fri parkering med plats för bussar. Den är dessutom gratis! Kommer laget med flyg så är det bara 275 meter från Bromma Flygplats till hotellentrén. Vi serverar Sportlunch/middag i Bistro 46 och kan ordna med mellanmålspaket. Om ni har speciella matönskemål så ordnar vi självklart det. För matchgenomgång och försnack kan ni låna något av våra konferensrum, i mån av plats. Bo på ett bra hotell vid nästa cup, match eller tävling - välkomna till Sthlm Bromma. 

Hotellpaket från  400:-/person
Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. Pris från 400:-/person, del i dubbelrum. 

Lunch eller middag från 175:- person
I vår restaurang, Bistro 46, serveras vällagad och omtyckt mat. För idrottsklubbar erbjuder vi sportluncher/middagar, en-rätters buffé med sallad exkl. dryck. Om ni heller vill ha en anpassad meny efter era önskemål så ser vi till att ordna det också.

Mellanmålspaket 105:-/person
Efter en dags resande eller tävling, kurrar det kanske i magen redan vid incheckning? Förbeställ då vårt mellanmålspaket, en buffé som dukas upp i Bistron. 

Mötesrum 0:-
Behöver ni köra lite taktiksnack innan match får ni gärna låna något av våra konferensrum i mån av plats. Vi har mötesrum för upp till 180 personer. 

Avstånd till arenorna i området
Skytteholms IP ~ 4km
Friends Arena ~ 6 km
Grimsta IP ~ 7km
Tele2 Arena ~ 14 km
Globen ~ 15 km


Bromma ligger bra till för att ta sig till de flesta idrottsplatser i Stockholmsområdet.

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Börja dagen med vår härliga frukostbuffé - här kan ni ladda med energi inför match och tävling. 


Oavsett hur det går i matchen, så ser vi till att laget alltid mår bra!

Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer. Priser är inkl. moms. Erbjudande i mån av plats. 
För frågor och bokning: bokning@sthlmbromma.se
Tel: 08-684 48 410

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.