Best Western Plus Sthlm Bromma

475

Best Sport - hotellpaket för idrottsföreningar!

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. Här på Best Western Plus Sthlm Bromma har vi stor parkering med plats för bussar. Den är dessutom gratis! Kommer laget med flyg så är det bara 275 meter från Bromma Flygplats till hotellentrén. Vi serverar Sportlunch/middag i Bistro 46 och kan ordna med mellanmålspaket. Om ni har speciella matönskemål så ordnar vi självklart det. För matchgenomgång och försnack kan ni låna något av våra konferensrum, i mån av plats. Bo på ett bra hotell vid nästa cup, match eller tävling - välkomna till Sthlm Bromma. 

Sportmiddag 165:-/person
Bistro 46s hamburgare med bacon och lagrad herrgårdsost. Serveras med pommes frites och måltidsdryck.

Körtider till arenorna i området
Friends Arena: 13 minuter
Tele2 Arena: 21 minuter
Grimsta IP: 15 minuter

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Börja dagen med vår härliga frukostbuffé - här kan ni ladda med energi inför match och tävling. 


Oavsett hur det går i matchen, så ser vi till att laget alltid mår bra!

Pris från 450:-/person i dubbelrum

Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer.
För frågor kontakta bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse