Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotell nära Bromma Flygplats

Bromma Stockholm flygplats är en liten och personligt flygplats, men ändå stor då flygplatsen har många olika destinationer i Sverige, bla inrikesflyg till Malmö, Göteborg, Umeå, Visby, Halmstad, Kalmar, Ängelholm mfl. Med Brussels Airlines når du Europa och så långt som USA och Kina. 

Bromma Flygplats är en liten och effektiv flygplats och uppfyller alla hårda miljö- och bullerkrav och gör det möjligt att flyga dig ända in till city. Med korta avstånd till allt från parkering till bagageinlämning och säkerhetskontroll går incheckningen på ett kick. Välj Bromma när du reser till och från Stockholm, då reser du bekvämt och sparar både tid och pengar.
 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.