Träna på vårt fräscha hotellgym

Fri tillgång för dig som hotellgäst
Vi har satsat på maskiner från Life Fitness för att du ska kunna ha hög kvalitet på träningen även fast du inte är hemma. I vårt fitness center hittar du tre löpband, två cross trainers och två cyklar, alla har funktioner som gör att du kan hålla koll på pulsen (pulsband kan lånas i receptionen). Vi har även styrkemaskiner, kettlebells, foam roller och fria vikter samt utrymme för övningar på matta. Och du, passa även på att belöna dig själv med lite återhämtning i vår bastu efter ditt pass.

Åldersgräns i gymmet för hotellgäster är 15 år.
Träningskort för dig som bor i närheten
Medlemskap endast 199 kr/ mån.
Du som bor eller arbetar i närheten har också möjlighet att träna hos oss genom att bli medlem. Då får du möjlighet att träna dygnet runt i ett obemannat gym i en bemannad miljö för endast 199 kr/mån (minimum 12 månaders abonnemang, betalas vid abonnemangets start). Ditt medlemskap löser du i hotellreceptionen. Fr o m 1/1 2017 är hotellet kontantfritt.

Åldersgräns för medlemskap är 18 år. 

Kontakta receptionen för frågor
info@sthlmbromma.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.