Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Se Celine Dion på Friends Arena och bo på hotell i Bromma

Celine Dion 
Ikon, erkänd och respekterad sångerska med en röst som ingen kan glömma. Celine Dion – en av vår tids mest framgångsrika artister intar Friends Arena på lördag den 22 augusti 2020 kl 19.30. Hon är aktuell med
sitt första engelska album på sex år, Courage som släpps 15 november.

Best Western Plus Sthlm Bromma ligger nära Friends Arena,
där man kan se Celine Dion den 22 augusti 2020. Det går smidigt att ta sig till arenan kommunalt och då kan du lämna bilen på vår stora gratis parkeringen. Kommunalt tar det cirka 30 minuter med tvärbana och buss, sök på www.sl.se för exakta färdtider. 
Totalt har vi så mycket som 202 rum med riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi och modernt gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé! Vårt hotell ligger 5 km från Friends Arena så boka rum hos oss när du ska se världsstjärnan Celine Dion den 22 augusti 2020. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.