Alla Hjärtans Dag - bo på hotell

Fira Alla Hjärtans Dag hos oss på Best Western Sthlm Bromma. Ibland behöver man inte åka långt bort för att lyxa till det, gör det på hemmaplan med en natt på hotell.

Sov ut, sov skönt, sov ostört. Och framför allt, ta en lång sovmorgon. Njut av vår goda frukostbuffé, ta en skön bastu, kanske ett träningspass i gymmet? Passa på att shoppa lite i Bromma Blocks som ligger precis intill hotellet.

Det här ingår i paketet:
- superiorrum för två personer
- ½ flaska cava och geléhjärtan på rummet
- ljuvlig hotellfrukost
- tillgång till gym och bastu
- sen utcheckning (15:00)

Pris: 1095:- för två personer

Boendeperiod: 10-12 och 17-19 februari

Middag: Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 

Rummet: Passa på att titta på din favoritserie på kvällen, du har en stor tv med chromecast på rummet. Vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar.

Parkering: Vi har en stor parkering för bilar, bussar och hästtransporter precis utanför hotellentrén. Här står du kostnadsfritt under hela din vistelse.
Anmäl ditt reg.nummer i receptionen.

Boka: Maila oss på www.bokning@sthlmbromma.se och ange kod "LOVE"

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.