Best Sport - hotellpaket för idrottsföreningar

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett hotell för sportgrupper. Hotellet ligger bra till för att ta sig till flera idrottsplatser i Stockholmsområdet och vi erbjuder fri parkering för både personbilar och bussar i direkt anslutning till hotellet. Kommer laget med flyg så är det bara 275 meter från Bromma Flygplats till hotellentrén. Bo hos oss vid nästa cup, match eller tävling - välkommen till Sthlm Bromma. 

Vi serverar Sportlunch/middag i Bistro 46 och kan ordna med mellanmålspaket. Om ni har speciella matönskemål så ordnar vi självklart det. För matchgenomgång och försnack kan ni låna något av våra konferensrum, i mån av plats.

Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar.
Pris från 400:-/person, del i dubbelrum inkl. frukostbuffé 

Lunch eller middag från 140:- person
I vår restaurang, Bistro 46, serveras vällagad och omtyckt mat. För idrottsklubbar erbjuder vi sportluncher/middagar, en-rätters buffé med sallad exkl. dryck. Om ni heller vill ha en anpassad meny efter era önskemål så ser vi till att ordna det också.

Mellanmålspaket från 105:-/person
Efter en dags resande eller tävling, kurrar det kanske i magen redan vid incheckning? Förbeställ då vårt mellanmålspaket, en buffé som dukas upp i Bistron. 

Mötesrum utan extra kostnad
Behöver ni köra lite taktiksnack innan match får ni gärna låna något av våra konferensrum i mån av plats. Vi har mötesrum för upp till 180 personer. 

Avstånd till arenorna i området
Skytteholms IP ~ 4km
Friends Arena ~ 6 km
Grimsta IP ~ 7km
Tele2 Arena ~ 14 km
Globen ~ 15 km

Om oss:
Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkeringoch gym med bastu. Börja dagen med vår härliga frukostbuffé - här kan ni ladda med energi inför match och tävling. 
Oavsett hur det går i matchen, så ser vi till att laget alltid mår bra!

Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer. Priser är inkl. moms. Erbjudande i mån av plats. 

För frågor och bokning: bokning@sthlmbromma.se
Tel: 08-684 48 410

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.