Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotell nära Solvalla

Bo hos oss - 15% rabatt!

Parkera bilen kostnadsfritt hos oss och ta en kort promenad till Solvalla. Hotellet är beläget 900 meter från travbanan, precis intill Bromma flygplats och Bromma Blocks galleria. Vi har 202 hotellrum, restaurang, bar, gym och bastu. Självklart ingår en riktig god frukostbuffé. Erbjudandet gäller när du bokar online med bokningskod "solvalla" eller direkt med oss på hotellet. 

Det här ingår:

  • Övernattning
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym och bastu
  • Fri parkering

Pris och bokning:

Villkor:
Priserna gäller t.o.m. 31/12-2024. Erbjudandet gäller i mån av plats. Avvikelser kan förekomma ( elitloppet )

Om Solvalla

Solvalla travbana hittar du 10 minuters promenad från hotellet - närmare kan du inte bo. Solvalla är idag Nordens största travbana och en av världens främsta travarenor, med tävlingar varje onsdag under större delen av året. Solvalla rymmer 35 000- 40 000 personer. Förutom kärnverksamheten anordnar Solvalla olika evenemang. tex prova-på-aktiviteter, teambuilding och företagsevent. Läs mer om Solvalla. 

Elitloppet

En av årets höjdpunkt på Solvalla är Elitloppet, ett av Sveriges största idrottsevenemang. Elitloppet går av stapeln varje år i slutet av maj och är en årlig travtävling som är känt för att samla några av de snabbaste och mest talangfulla hästar. Varje år besöker tusentals personer Elitloppet och läktarna fylls av förväntansfulla och entusiastiska travälskare. Det gäller att vara ute i god tid om du vill bo hos oss, då vi ofta blir fullbokade och se även till att boka bord i vår restaurang Bistro 46
Läs mer om Elitloppet. 

V75

En annan höjdpunkt på Solvalla är V75 som är travets elitserie där Sveriges bästa travhästar och kuskar möts. V75 innefattar 75 lopp varje lördag och drar ofta stor publik. Stämningen från publiken är alltid på topp och gör varje lördag till en fest för alla travfans. 

Vi ser framemot att välkomna dig, välkommen till Sthlm Bromma. 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.