Best Western Plus Sthlm Bromma

534

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 

Boka-tidigt-pris

Är du redan i planering för höstens konferensen? Vi belönar gäster som är ute i god tid med ett boka tidigt-pris!

Nations League - Friends Arena

10/9 En spännande landslagsmatch på Friends Arena när Sverige tar emot Turkiet på hemmaplan. Bo hos oss så kan du smidigt ta dig till matchen och lämna bilen på vår parkering. 

Sweden International Horse Show

29/11-2/12 är det dags för Sweden International Horse Show på Friends Arena, SHIS. Boka ditt hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma och du har har en smidig resväg till arenan och Sweden Horse Show. 

Europride 2018

Dreamhack Masters

29/8-2/9 anordnas DreamHack Masters 2018 i Globen i Stockholm och är världens största digitala festival

Vinprovning

Vinprovning

Vill ni göra något trevligt på er konferens hos oss? Vi rekommenderar vår aktivitet "Sommelier för en dag".

Sommarerbjudande 20%

Minns du förra sommaren? Blev den exakt så härlig som du hade tänkt dig? Regn, mygg och blåst… Släpp förväntningarna och varva ner på riktigt. Låt oss ge dig en välförtjänt paus från semestern och dess höga förväntningar – 20 % på din hotellvistelse. 

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

International Champions Cup

4/8 möts två av världens bästa fotbollslag i Stockholm på Friends Arena,  Arsenal och FC Sevilla. Boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma

Weekenderbjudande

Inga planer för helgen? Kom till oss på en härlig hotellweekend. Boka via vår hemsida så får du vårt bästa pris. 20% rabatt på helger (fre-sön). Erbjudandet gäller hela 2018!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.