Best Western Plus Sthlm Bromma

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 

Weekendrabatt

Under 2019 får du 20% rabatt på din bokning! Passa på att mysa på hotell. 

Julshoppa på Westfield Mall of Scandinavia

Slå till på en härlig julhelg och bo hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma medan du handlar dina julklappar.

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

Hotell - Sweden Horse Show -Stockholm

28 november till 1 december är det dags för Sweden International Horse Show, SHIS, på Friends Arena. Boka ditt hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma.

Legomässan 31/10 - 3/11 - bo på hotell i Bromma

Ta hela familjen på Legomässan!  31/10 – 3/11 förvandlas 12 000 m2 på
Kistamässan till Sveriges största LEGO lekplats! Boka ditt hotellrum hos oss. 

Höstlov i Stockholm 

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.