Best Western Plus Sthlm Bromma

534

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 

Melodifestivalen

9/3 Självklart kommer finalen för denna stora musikfest hålla på Friends Arena. I mars är det dags att kora vinnaren i hela Sveriges musikfest. Bo hos oss så kan du ta dig smidigt kommunalt till Friends Arena

Hotellerbjudande

Weekends och lov får du 20% på din bokning! Passa på att mysa på hotell. 

Sveriges EM-kvalmatcher

Under 2019 spelar vårt svenska fotbollslandslag EM-kvalmatcher på Friends Arena. Bo hos oss, så har du nära till matchen och parkerar gratis på vår parkering.

Phil Collins     

I sommar kommer en uppskattad och omtyckt världsartist till Friends Arena - Phil Collins. 

Pink

En världsstjärna spelar på Tele2 Arena 3:e augusti. Har du bokat biljetter, bo hos oss, så kan du åka smidigt med tvärbanan till och från koserten. 

Vinterkonferens

Möts i snö! Boka in vinterns konferens hos oss, vi har konferenserbjudande december-mars. 

Formex

Formex i januari 2019 anordnas på Stockholmmässan i Älvsjö. Dessa datum brukar snabbt bli uppbokade. Bo hos oss när du ska besöka mässan!

Vinprovning - konferensaktivitet

Vinprovning

Vill ni göra något trevligt på er konferens hos oss? Vi rekommenderar vår aktivitet "Sommelier för en dag".

Ozzy Osbourne + Judas Priest    

22/2 ROCK! No more Tours 2, Ozzys sista turné kommer till Sverige och denna rocklegend spelar på Tele2 Arena i februari. Med sig har han Judas Priest. Gillar du hårdrockoch heavy metal så är detta ett måste! Bo hos oss i Bromma. 

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

Vinprovning

Vinprovning

Vill ni göra något trevligt på er konferens hos oss? Vi rekommenderar vår aktivitet "Sommelier för en dag".

Cher

17/10 kommer denna glamourösa och glittriga världsstjärna till Sverige och spelar i Stockholm på Friends Arena.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.