Best Western Plus Sthlm Bromma

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 

Weekendrabatt

Under 2019 får du 20% rabatt på din bokning! Passa på att mysa på hotell. 

Juventus vs Atlético Madrid

10/8 spelas en stormmatch på Friends Arena. Juventus och Atlético Madrid möts i International Champions Cup.

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

Cher

17/10 kommer denna glamourösa och glittriga världsstjärna till Sverige och spelar i Stockholm på Friends Arena.

Kriteriehelgen på Solvalla

29-30/9 är det dags för den otroligt populära Kriteriehelgen på Solvalla! V75, kriterieauktion och spännande travtävlingar. Bo hos oss så har du promenadavstånd till travbanan. 

Pink

En världsstjärna spelar på Tele2 Arena 3:e augusti. Har du bokat biljetter, bo hos oss, så kan du åka smidigt med tvärbanan till och från koserten. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.
Privacypolicy