Best Western Plus Sthlm Bromma

534

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

International Champions Cup

International Champions Cup

4/8 möts två av världens bästa fotbollslag i Stockholm på Friends Arena,  Arsenal och Chelsea. Boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma

Cupfinal 10 maj

10/5 möter Djurgården Malmö FF 10 maj på Tele2 Arena. Boka hotellrum från 695:-. Hotellet ligger 275 m från Bromma Flygplats. För dig som kommer med bil finns en stor, gratis parkering. Ta tvärbanan till matchen.

Sweden International Horseshow

29/11-2/12 är det dags för Sweden International Horse Show på Friends Arena, SHIS. Boka ditt hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma och du har har en smidig resväg till arenan och Sweden Horse Show. 

Ed Sheeran 

14/7 Ed Sheeran - en världsartist kommer till Stockholm och spelar på Friends Arena - 14 juli. Vårt hotell ligger nära Friends Arena  och du kan du lämna bilen på vår stora parkering, som dessutom är gratis.

Eminem

2/7 kommer Eminem till Stockholm och spelar på Friends Arena. Det är 17 år sedan han var i Sverige på turné så många har väntat länge på denna konsert.

Dreamhack Masters

29/8-2/9 anordnas DreamHack Masters 2018 i Globen i Stockholm och är världens största digitala festival

Beyoncé och Jay-Z

25/6 Vilken nyhet! Världsartiserna Beyoncé och Jay-Z kommer med sin turné, OTR II Tour, till Stockholm och Freinds Arena 25 juni. Boka hotellrum hos oss, så ahr du nära till konserten.

Konferenserbjudande

Vi rivstartar 2018 med röda avgångar på konferenser. Bokar du in en konferens som genomförs innan 30/4 så får du röda priser på konferenspaketen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse