Best Western Plus Sthlm Bromma

534

Hotellerbjudanden i Stockholm Bromma

Välkommen till Stockholm!
Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma kan du välja på flera härliga erbjudanden.
Är det shopping som lockar? Eller en trevlig helg med familjen? Eller någon konsert på Friends Arena eller Globen. Med vårt läge, fri parkering och härliga stämning har vi mycket att erbjuda. 
Melodifestivalen boka hotell

Melodifestivalen

9/3 Självklart kommer finalen för denna stora musikfest hålla på Friends Arena. I mars är det dags att kora vinnaren i hela Sverigen musikfest. Bo hos oss så kan du ta dig smidigt kommunalt till Friends Arena

boka hotellrum landslagsmatch

Sverige - Slovakien

16/10  Spännade fotbollsmatch på Freinds Arena. Ska du se vårt landslag kämpa och stötta dem i matchen? Boka rum hos oss så sover du gott, får en härlig frukostbuffé och har nära till och från matchen.

Konferenserbjudande - Stockholm Bromma

Konferenserbjudande

Bokar du en konferens innan 30/9, som genomförs under hösten så får du ta del av vårt förmånliga konferenserbjudande.

Ozzy Osbourne Friends arena

Ozzy Osbourne + Judas Priest    

22/2 ROCK! No more Tours 2, Ozzys sista turné kommer till Sverige och denna rocklegend spelar på Tele2 Arena i februari. Med sig har han Judas Priest. Gillar du hårdrockoch heavy metal så är detta ett måste! Bo hos oss i Bromma. 

Vinprovning

Vinprovning

Vill ni göra något trevligt på er konferens hos oss? Vi rekommenderar vår aktivitet "Sommelier för en dag".

Kriteriehelgen Solvalla

Kriteriehelgen på Solvalla

29-30/9 är det dags för den otroligt populära Kriteriehelgen på Solvalla! V75, kriterieauktion och spännande travtävlingar. Bo hos oss så har du promenadavstånd till travbanan. 

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. 

Sweden International Horse Show

Sweden International Horse Show

29/11-2/12 är det dags för Sweden International Horse Show på Friends Arena, SHIS. Boka ditt hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma och du har har en smidig resväg till arenan och Sweden Horse Show. 

Weekenderbjudande hotellrabatt

Weekenderbjudande

Inga planer för helgen? Kom till oss på en härlig hotellweekend. Boka via vår hemsida så får du vårt bästa pris. 20% rabatt på helger (fre-sön). Erbjudandet gäller hela 2018!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.