Fri parkering - hotell i Bromma

Kostnadsfri parkering
Vi har en stor parkering för våra gäster precis utanför hotellentrén. Du skriver upp ditt registreringsnummer i receptionen så står bilen gratis under din vistelse.

 

Bussparkering
Vi har en stor parkering med plats för bussar precis utanför hotellet. Perfekt för er som reser med laget, se gärna vårt Best Sport-erbjudande!

Ladda elbilen, nya elbilsplatser

Vi har 8 laddstolpar för elbil på vår parkering.
För att använda dem laddar du ner appen Pair - Recharge. Via appen startar du laddning samt betalar.
Du kan ladda med upp till 22kw per timme. 

Vi är ett hotell i Stockholm, Bromma med fri parkering för våra gäster. Att bo hos oss är lite billigare än innerstadshotellen samt att du inte behöver lägga till parkeringskostnad för din bil. Det finns gott om kommunala färdmedel in till city, eller populära arenor som Friends och Globen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.