Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Fri parkering - hotell i Bromma

Vi har en stor parkering för våra gäster precis utanför hotellentrén. Den är dessutom gratis! Ska du på konferens hos oss är det smidigt att komma med bil och kunna parkera precis utanför hotellet. Har du bokat in en natt och ska på något event på Friends Arena? Ställ bilen hos oss och åk kommunalt till arenan så slippper du bilköer och svårt att hitta parkeringsplats.  Är du en återkommande gäst kanske du redan har märkt hur smidigt det är att kunna ta bilen till de inplanerade mötena och sedan parkera gratis vid vårt hotell.

Du skriver upp ditt registreringsnummer receptionen så står bilen gratis under din vistelse. Vi är ett hotell i Stockholm, Bromma med fri parkering för våra gäster. Att bo hos oss är lite billigare än innerstadshotellen samt att du inte behöver lägga till parkeringskostnad för din bil. Visst låter det bra?!

På vår parkering finns även plats för bussar. Perfekt om laget ska mellanlanda för att åka vidare i Sverige. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.