Best Western Plus Sthlm Bromma

484
Boka rum

Rum 1

OK
   

DreamHack 2018 - bo på hotell i Bromma

DreamHack Masters anordnas 29 augusti- 2 september 2018 i Globen i Stockholm. Det går smidigt att ta sig till Globen kommunalt och då kan du lämna bilen på vår stora parkering, som dessutom är gratis. Kommunalt går det enkelt med tvärbanan som går direkt till Globen, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé! Vårt hotell är perfekt för dig som söker hotellrum under DreamHack Masters 2018.

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

DreamHack Masters hemsida.

Fotograf: Adela Sznajder

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.