Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Shoppa i Westfield Mall of Scandinavia och bo på hotell i Bromma

Slå till på en härlig shoppingweekend och bo hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma medan du handlar i Skandinaviens största shoppinggalleria - Westfield Mall of Scandinavia. Vårt hotell ligger nära gallerian och det är lätt att ta sig dit både kommunalt och med bil. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé! Vårt hotell ligger 5 km från Westfield Mall of Scandinavia. 

Butikerna i Westfield Mall of Scandinavia är öppna alla dagar kl. 10-21. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Bildkälla: Mall of Scandinavia.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.