Best Western Plus Sthlm Bromma

659

Europride 2018 - bo på hotell med fri parkering

27/7-5/8 går Pridefestivalen av stapeln och i år är festivalen en Europride. En europeisk HBTQ-festival varje år blir utnämnd till Europride och i år är det Stockholm och Göteborgs tur. Pride Park är på Östermalms IP och Pride House är Kulturhuset vid Sergels torg. 4/8 är det dags för Prideparaden som slingrar sig genom Stockholms City.

Boka hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma så bor du granne med Bromma flygplats, gångavstånd till incheckningsdisken. Om du kommer med bil så har vi gratis parkering

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Börja dagen med vår härliga frukostbuffé - ladda upp för en härlig dag på Pridefestivalen!

Bildkälla: Stockholm Pride


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.