Best Western Plus Sthlm Bromma

698533531529532530
Boka rum

Rum 1

OK
   

Sverige - Slovakien - bo på hotell i Bromma

16/10 En spännande fotbollsmatch, landskamp mellan Sverige och Slovakien på Friends Arena. Ska du heja fram våra blågula hjältar, så boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Hotellet ligger endast 5km från Friends Arena.  Hos oss kan du parkera din bil gratis och sedan åka kommunalt till Friends. Då slipper du trängseln kring matchen och strulet med att hitta parkering. Tar du flyget till Bromma Flygplats så har du bara 275 meter till hotellets reception. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. På morgonen när du vaknar äter du en härlig frukost. Passa på att turista lite i Stockholm när du ändå är här. Bromma Blocks shopping center ligger intill hotellet och Skandinaviens största galleria Mall of Scandinavia endast 5 km bort. Vi är ett hotell som ligger smidigt till om du ska se landskampen mellan Sverige och Slovakien på Friends Arena.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.