Best Western Plus Sthlm Bromma

396
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotell - Sweden Horse Show -Stockholm

29 november till 2 december är det dags för Sweden International Horse Show, SHIS, på Friends Arena. Boka ditt hotellrum hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma och du har har en smidig resväg till arenan och Sweden Horse Show. Vi har en stor parkering, som dessutom är gratis, så du kan lämna bilen hos oss när du är på Friends Arena. Kommunalt tar det cirka 30 minuter med tvärbana och buss, sök på www.sl.se för exakta färdtider.

Sweden International Horse Show är världens största hästshow inomhus. Det kommer vara 10 olika föreställningar under fyra dagar på Friends Arena i Stockholm. I år kommer hoppningen få ta mer utrymme i programmet. De bästa ryttarna kommer vara på plats för att tävla i de olika tävlingsgrenarna. 

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Börja dagen med vår fantastiska frukostbuffé. Vi är ett hotell som ligger nära, cirka 5 km, från Friends Arena så boka hotellrum hos oss när du ska besöka Sweden Horse Show!

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Läs mer om Sweden International Horse Show på deras hemsida ->

Bildkälla: Sweden International Horse Show

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.