Best Western Plus Sthlm Bromma

572
Boka rum

Rum 1

OK
   

Sommar i Stockholm - bo på hotell - 20% rabatt

Minns du förra sommaren? Blev den exakt så härlig som du hade tänkt dig? Regn, mygg och blåst… Släpp förväntningarna och varva ner på riktigt. Låt oss ge dig en välförtjänt paus från semestern och dess höga förväntningar – 20 % på din hotellvistelse. Best Western Hotels & Resorts sommarkampanj med hotellrabatt gäller på alla hotellen i Skandinavien. 

Kom och besök Stockholm under sommarsemestern! Bo hos oss i Bromma så har du nära till allt som Stockholm har att erbjuda. Blir det regn eller sol denna sommar? Vill du hitta en härlig badplats så kan vi tipsa om Ekerö med sin vackra natur. Sämre väder så finns det gott om badhus vad sägs om nyrenoverade Åkeshovs simhall, Husby äventyrsbad eller Eriksdalshallen? Stockholm har ju en hel del intressanta museer att stoltsera med. Välj och vraka på vad som passar din familj bäst; Junibacken, Wasa Museet eller Moderna Museet kanske? Om ni är sugna på shopping så ligger Bromma Blocks utanför hotellentrén och Mall of Scandinavia endast 5 km bort. Under sommaren erbjuder alla hotell inom Best Western Hotels & Resorts, 20% rabatt på en hotellnatt. 

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har en stor parkering som är gratis för den som tar bilen hit under sommarsemestern. Vi har goda kommunala kommunikationer, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé!

Bokningskod
WEB18 - uppge kampanjkoden vid bokning

Bokningsperiod
23 april - 19 augusti

Boendeperiod
21 juni - 19 augusti

Bokas via
bestwestern.se

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.