Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellfrukost i Bromma

Kickstarta dagen på bästa sätt med vår goda hotellfrukost, som självklart ingår när du bor hos oss.

Best Breakfast & Meet the Locals
Med fokus på närproducerade produkter, hemlagade recept och personal som tipsar om sina favoriter hoppas vi att vår frukostbuffé kännas lokal och personlig. 

Varmt välkommen!

Hotellfrukost utan att bo på hotell?

Även om du inte bor hos oss kan du självklart unna dig en hotellfrukost, hos oss är alla välkomna. Ta med dig familjen, vännerna eller kollegorna och njut av vår goda frukostbuffé.

Pris:
175 kr/person
Barn 3-6 år 35 kr
Barn 7-12 år 75 kr
Barn över 12 år 175 kr
Du betalar i receptionen.

Frukostens öppettider
Mån-fre: 05:45-9:30
Lör-sön: 06:30-10:30

Vi råkar veta att en av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten.
När man vet det så inser man hur viktigt det är att erbjuda den bästa hotellfrukosten man bara kan. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter.

Du bestämmer sockermängd
Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, hemgjorda ströblandningar m.m. att toppa din tallrik med. Låter det som en bra idé? Välkommen till vår frukostbuffé.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.