Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Härlig hotellfrukost i Bromma

Frukostens öppettider
Måndag – fredag 05:45 – 09:30
Lördag – söndag 07:00 – 11:00

Best Breakfast & Meet the Locals

Med fokus på närproducerade produkter, hemlagade recept och personal som tipsar om sina favoriter hoppas vi att vår frukostbuffé kännas lokal och personlig. 

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost och bor i närheten, titta förbi på en frukost vet ja, du betalar 155 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på de stora kaffekedjorna. (Barn 3-6 år 35 kr, 7-12 år 75 kr, över 12 år 155 kr)

Vi råkar veta att en av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten. När man vet det så inser man hur viktigt det är att man erbjuder den bästa hotellfrukosten man bara kan. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, hemgjorda ströblandningar m.m. att toppa din tallrik med. Låter det som en bra idé? Välkommen till vår frukostbuffé!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.