Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Härlig hotellfrukost i Bromma

Frukostens öppettider
Mån-fre: 05:45-9:30
Lör-sön: 06:30-10:30

Best Breakfast & Meet the Locals

Med fokus på närproducerade produkter, hemlagade recept och personal som tipsar om sina favoriter hoppas vi att vår frukostbuffé kännas lokal och personlig. 

Frukost drop in
Bor du i närheten är du välkommen att titta förbi på en frukost.

Pris:
175 kr/person
Barn 3-6 år 35 kr
Barn 7-12 år 75 kr
Barn över 12 år 175 kr
Du betalar i receptionen.

Vi råkar veta att en av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten.
När man vet det så inser man hur viktigt det är att erbjuda den bästa hotellfrukosten man bara kan. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter.

Du bestämmer sockermängd
Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, hemgjorda ströblandningar m.m. att toppa din tallrik med. Låter det som en bra idé? Välkommen till vår frukostbuffé!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.