Best Western Plus Sthlm Bromma

618616614613612615611
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellerbjudande - Sverige möter Turkiet - Friends Arena

På Friends Arena spelas, den 10:e september, en spännande match mellan Sverige och Turkiet. I Nations League är Sverige lottade i samma grupp som Ryssland och Turkiet och vi inleder hemma på Friends Arena mot Turkiet. 

Nations League spelas vartannat år och ersätter de tidigare träningslandskamperna. Tävlingsmatcherna spelas mot nationer rankade på samma nivå i ett ligasystem med upp- och nedflyttningar och bonuschans att ta sig till EM-slutspel.

Boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Hotellet ligger cirka 5 km från Friends Arena.  Ta flyget till Bromma Flygplats så har du bara 275 meter till hotellets reception. Om du kör bil så står den tryggt på vår fria parkering. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. Du tar dig till matchen smidigt med tvärbanan och SL.  

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. På morgonen när du vaknar äter du en härlig frukost. Passa på att turista liter i Stockholm när du ändå är här. Bromma Blocks shopping center ligger intill hotellet och Skandinaviens störta galleria Mall of Scandinavia endast 5 km bort. Vi är ett hotell som ligger smidigt till om du ska se matchen mellan Sverige och Turkiet den 10:e september på Friends Arena.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.