Best Western Plus Sthlm Bromma

527533531529532530
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellerbjudande när Djurgården möter Malmö FF på Tele2 Arena

En spännande fotbollsmatch närmar sig, final i Svenska Cupen och Djurgården tar emot Malmö FF på hemmaplan 10 maj. Matchen startar 18.15, så boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Hotellet ligger 14 km från Tele2 Arena.  Ta flyget till Bromma Flygplats så har du bara 275 meter till hotellets reception. Om du kör bil så står den tryggt på vår fria parkering. Du tar dig dit smidigt med tvärbanan från Karlsbodavägen i Bromma, resan tar cirka 30 min.. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. Väljer du att ta bilen til cupfinalen så tar det cirka 20 minuter till Tele2 Arena. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. På morgonen när du vaknar äter du en härlig frukost. Passa på att turista liter i Stockholm när du ändå är här. Bromma Blocks shopping center ligger intill hotellet och Skandinaviens störta galleria Mall of Scandinavia endast 5 km bort. Vi är ett hotell som ligger smidigt till om du ska se cupfinalen mellan Djurgården och Malmö FF på Tele2 Area.

Boka hotellrum
Pris från 695:-

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse