Best Western Plus Sthlm Bromma

483
Boka rum

Rum 1

OK
   

Eminem - Friends Arena - boka hotellrum

2 juli kommer Eminem till Stockholm och spelar på Friends Arena. Det är 17 år sedan han var i Sverige på turné så många har väntat länge på denna konsert. Nyligen har Eminem släppt låtar med andra världsstjärnor som Beyoncé och Ed Sheeran. Det nya listtoppade albumet "Revival" har nyligen släppts och det är med Revival Tour som han kommer till Sverige.

Best Western Plus Sthlm Bromma ligger nära Friends Arena. Det går smidigt att ta sig till arenan kommunalt och då kan du lämna bilen på vår stora parkering, som dessutom är gratis. Kommunalt tar det cirka 30 minuter med tvärbana och buss, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé! Vårt hotell ligger 5 km från Friends Arena så boka hos oss när du ska gå och se Eminem. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Foto: Sebastian Vital

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse