Best Western Plus Sthlm Bromma

697695614613612615611
Boka rum

Rum 1

OK
   

Ozzy Osbourne + Judas Priest - boka hotellrum i Stockholm

En riktig rocklegend besöker Stockholm! 22:a februari kommer det dundra ut härlig hårdrock från Tele2 Arena. Ozzy Osbourne är i stan med sin turné No More Tours 2. ”The Prince of Darkness" gör antagligen sin sista turné så missa inte detta unika tillfälle, om du är en rockfantast.

Med sig som gäster har Ozzy Judas Priest. Detta brittiska heavy metalband har smeknamnet "Metal Gods" och är något i världsklass i sin genre. 

Boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Hotellet ligger cirka 14 km från Tele2 Arena.  Ta flyget till Bromma Flygplats så har du bara 275 meter till hotellets reception. Om du kör bil så står den tryggt på vår fria parkering. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. Du tar dig till spelningen med tvärbanan och SL.  

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. På morgonen när du vaknar äter du en härlig frukost. Passa på att turista lite i Stockholm när du ändå är här. Bromma Blocks shopping center ligger intill hotellet och Skandinaviens största galleria Mall of Scandinavia endast 5 km bort.

Kom och bo hos oss i Bromma, när du ska rocka loss på Ozzys spelning på Tele2 Arena!

Foto: Alberto Cabello, Dori

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.