Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hundar tycker också om att bo på hotell!

Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma är hundar varmt välkomna att bo i våra hundrum. Vi välkomnar dem lite extra genom ett välkomstkit som står på rummet. Här finns matskålar, hundgodis, bajspåsar och mycket annat för att få våra små vänner att trivas hos oss. Då hundrummen inte är jättestora begränsar vi antal hundar till en stor hund eller två små hundar per rum.

Hundar är välkomna i standardrum med dusch. Meddela oss gärna att du tar med hunden på 08-684 48 400 alternativt på info@sthlmbromma.se så kollar vi så din bokning är korrekt. 

Hundar är inte tillåtna i restaurangen eller i konferensrummen på hotellet. 

Tillägg för hundrum är 250 kr per vistelse.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.