Information om Coronaviruset

Information om Coronaviruset 2021-02-14

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Best Western Plus Sthlm Bromma informera om hur vi ser på situationen och var du kan vända dig om du har frågor. Den här sidan uppdateras löpande och här överst ser du när vi gjorde den senaste ändringen.

Vi följer rekommendationer och råd från de svenska myndigheterna och just nu är det Krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten som är sajter som vi hela tiden laddar om och som vi uppmanar dig att besöka. Förutom den är Vårdguiden 1177 och UD viktiga. Det finns också det nationella informations numret 113 13 som du kan ringa om du harfrågor om Corona.

Vi har också sedan marskraftigt utökade rutiner, restriktioner och guidelines kring resor, hygien, mat, rengöring och städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå. Detta har alla våra medarbetare tagit del av. Våra medarbetare har mycket tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom. Viktigt att du som gäst stannar hemma om du själv känner dig sjuk.

Väl hos oss så ber dig att hålla avstånd samt ta extra tid på dig då vi har restriktioner i våra hissar samt kring frukostbuffén för att begränsa smittan.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse. Även e-post och telefon till bokningen finner du där. Reser du privat och har bokat direkt via oss så gäller våra avbokningsregler. Kontakta oss så hjälper vi dig! Flera företag vill boka möten här hemma i Sverige istället för att resa utomlands. Vill du också få hjälp med detta så mejla bokning@sthlmbromma.se så lovar vi att hjälpa dig att hitta en bra lösning.

Har du ytterligare frågor eller vill veta mer om oss så tveka inte kontakta oss:  info@sthlmbromma.se eller på 08-684 48 400. 

Med vänliga hälsningar,
Johan Kukacka | Hotelldirektör
Best Western Plus Sthlm Bromma

Safe Stay

Som medlemmar i hotellkedjan Best Western Hotels & Resorts är vi även med i ett helt unikt kvalitetsarbete. Det är vi stolta över då det är så oerhört viktigt. I och med Covid-19 pandemin har arbetet utvecklats ytterligare för att våra gäster och medarbetare ska kunna känna sig trygga hos oss. Läs mer här om hur vi jobbar och om Safe-Q, vårt nya digitala verktyg för kvalitetsuppföljning i länken nedan.

https://www.bestwestern.se/kvalitetsarbete

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.