Konferenslokaler & konferensrum i Stockholm

Vi har 15 flexibla konferenslokaler och konferensrum för både små och stora möten. Vårt strategiska läge intill Bromma flygplats och stor fri parkering gör det lätt för deltagarna att komma hit. Att hålla en smidig och effektiv konferens har aldrig varit enklare.

Frågor? Tveka inte att kontakta oss: 
Telefon: 08 684 48 410  
Mail: bokning@sthlmbromma.se

Våra konferensrum

Vi erbjuder 15 flexibla konferensrum som rymmer 6-180 personer. Alla konferensrum är utrustade med luftkonditionering, fritt trådlöst internet och den senaste presentationstekniken 

Vi erbjuder: 

- Fri parkering
- Fritt trådlöst internet
- Bekväma lounger
- Ljusa lokaler och modern teknik
- Luftkonditionering
- Tillgång till uppfriskande drycker, frukt och godis.

Konferens som du vill ha den
Ingen vet bättre än du vad dina deltagare behöver för att det ska bli en lyckad konferens. 
Vi finns här för att serva och hjälpa er att få en bra upplevelse hos oss.

Bra geografiskt läge
Dina långväga deltagare kan flyga direkt till Bromma flygplats, som ligger tre minuters promenad från vårt konferenshotell. För bilåkande gäster har vi fri parkering samt åtta laddningsplatser för elbilar.

Konferensaktivitet

Vi vill passa på att tipsa om vår aktivitet, Sommelier för en kväll. Här håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner med utvalda ostar. 

Coworking

Istället för att sitta hemma eller på kontoret kan det vara inspirerande att med ett miljöombyte - jobba på hotell för en dag. Coworking hos oss är enkelt och har många fördelar.

Hybridmöten

Nya tider har skapat nya sätt att mötas. Hybridmöten, det vill säga att några sitter på plats och några på länk, har blivit allt vanligare. 

Skräddarsyddkonferens
Vi hjälper dig attskräddarsy din mötesdag utifrån dina önskemål.
Några exempel: 
 -Förmiddagsmöte med kaffe och fika
 - Kvällseventmed trerätters middag
 - Heldag medkonferens och yoga 

Vi kan även ordna konferensaktiviteter. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera ditt möte.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hör vi av oss!
Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. 

Våra konferens och mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen vilket gör att lokalerna får ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Oroa dig inte, självklart finns det mörkläggningsgardiner så ljuset går att stänga ute om man vill. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har även många små mötesrum som är perfekta för mindre möten, intervjuer, som grupprum m.m. Våra konferensvärdinnor finns alltid nära till hands att hjälpa dig om det skulle behövas. 
Då Bromma flygplats har flyglinjer till många städer i landet kan du spara både mycket tid och pengar genom att hålla ditt Stockholmsmöte direkt vid flygplatsen i Bromma. Det går enkelt för stockholmare att ta sig hit, inga parkeringskostnader och de som flyger in slipper betala taxi. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. 

Att vi har god mat, trevlig och hjälpsam personal, fina renoverade lokaler och en allmänt härlig stämning är också bra anledningar till att välja oss som ditt nästa konferenshotell. Kontakta oss om du letar efter effektiva och bekväma konferensrum i Stockholm så ska vi hjälpa till att boka ditt nästa möte. Varmt välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma!

Telefon: 08 684 48 410  
E-post: bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.