Konferens och möten i Bromma, Stockholm

Upptäck våra trevliga konferens och mötesrum i Bromma. Vi erbjuder 16 flexibla konferenslokaler för både små och stora möten, så oavsett om det gäller en stor konferens, ett styrelsemöte eller en workshop har vi konferensrum som passar ert behov. Vi hjälper gärna till att skräddarsy er dag utifrån era behov och önskemål. Önskar ni boka en dagkonferens, konferens med middag eller en heldag med övernattning har vi de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens. 

Vårt unika läge vid Bromma Stockholm Airport gör det enkelt för affärsresenärer och företag att ta sig till oss. Vårt konferenshotell ligger endast tre minuters promenad från Bromma flygplats och 20 minuter med bil från Stockholm city. Bilen parkerar du gratis precis utanför hotellentrén där du även hittar tvärbanans hållplats Bromma Flygplats. Vi har även åtta laddstolpar för elbil. 

Enklare kan det inte bli, varmt 
välkommen att konferera hos oss!

Våra konferensrum

Vi erbjuder 16 flexibla konferensrum som rymmer 6-180 personer. Alla konferensrum är utrustade med den senaste presentationstekniken.

Konferenserbjudanden

Ta del av våra konferenserbjudanden, mötespaket och konferensaktiviteter.  

Frågor eller funderingar?

Telefon: 08-684 48 410   
E-post: bokning@sthlmbromma.se

Coworking

Istället för att sitta hemma eller på kontoret kan det vara inspirerande att med ett miljöombyte - jobba på hotell för en dag.

Hybridmöten

Nya tider har skapat nya sätt att mötas. Hybridmöten, det vill säga att några sitter på plats och några på länk, har blivit allt vanligare. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.