Konferens och möten i Stockholm, Bromma

Letar du konferenslokaler och konferensrum i Stockholm, Bromma? Vårt konferenshotell ligger endast tre minuters promenad från Bromma flygplats och 20 minuter med bil från Stockholm City. Vi erbjuder 15 flexibla konferenslokaler och konferensrum för både små och stora möten. Våra mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen och ger ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster.

Kommer du med bil finns en stor parkering precis utanför entrén där du står kostnadsfritt under hela vistelsen. Vi har även åtta laddstolpar för elbil. Varmt välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. 

Ny konferensgäst?
Som ny konferensgäst erbjuder vi 10% rabatt på våra konferensrum. Ange kod "konferens10" i din bokning.

Våra konferensrum

Vi erbjuder 15 flexibla konferensrum som rymmer 6-180 personer. Alla konferensrum är utrustade med luftkonditionering, fritt trådlöst internet och den senaste presentationstekniken.

Hybridmöten

Nya tider har skapat nya sätt att mötas. Hybridmöten, det vill säga att några sitter på plats och några på länk, har blivit allt vanligare. 

Skräddarsydd konferens

Vi hjälper dig att skräddarsy din mötesdag utifrån dina önskemål, några exempel är:

  • Förmiddagsmöte med kaffe och fika
  • Kvällsevent med trerättersmiddag 
  • Heldag med konferens och yoga
  • Andra konferensaktiviteter som vi även hjälper till med är vinprovning, escape room, fem kamp, musik quiz eller ett besök på Solvalla.

Konferensaktivitet

Vi vill passa på att tipsa om vår aktivitet, Sommelier för en kväll. Här håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner med utvalda ostar. 

Coworking

Istället för att sitta hemma eller på kontoret kan det vara inspirerande att med ett miljöombyte - jobba på hotell för en dag.

Frågor eller funderingar? 
Telefon: 08-684 48 410   
E-post: bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.