Konferens och möten i Stockholm, Bromma

Letar du konferenslokal och konferensrum i Stockholm, Bromma? Oavsett om det gäller en stor konferens, ett styrelsemöte eller en workshop har vi konferensrum som passar dina behov och önskemål. Vårt konferenshotell ligger endast tre minuters promenad från Bromma flygplats och 20 minuter med bil från Stockholm City. Vi erbjuder 16 flexibla konferenslokaler och konferensrum för både små och stora möten. Våra mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen och ger ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Kommer du med bil finns en stor parkering precis utanför entrén där du står kostnadsfritt under hela vistelsen. Vi har även åtta laddstolpar för elbil. 

Varmt välkommen att konferera hos oss!

Våra konferensrum

Vi erbjuder 16 flexibla konferensrum som rymmer 6-180 personer. Alla konferensrum är utrustade med luftkonditionering, fritt trådlöst internet och den senaste presentationstekniken.

Konferenserbjudanden och aktiviteter

Letar du konferenserbjudanden för möten i Bromma, Stockholm? Här hittar du våra aktuella konferenserbjudanden och konferensaktiviteter.  

Coworking

Istället för att sitta hemma eller på kontoret kan det vara inspirerande att med ett miljöombyte - jobba på hotell för en dag.

Hybridmöten

Nya tider har skapat nya sätt att mötas. Hybridmöten, det vill säga att några sitter på plats och några på länk, har blivit allt vanligare. 

Frågor eller funderingar?

Telefon: 08-684 48 410   
E-post: bokning@sthlmbromma.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.