Konferensrum Falcon

Falcon är vår näst största sal som är flexibel i möblering. Denna lokal är 56 kvm stor och rymmer 40 personer i biosittning och 26 personer i skolsittning. Som i alla våra konferenslokaler erbjuder vi den senaste tekniken samt luftkonditionering anpassad efter lokalens storlek. Falcon har utsikt mot villorna i Mariehäll. 

Finns i mötesrummet
LCD-skärm ( TV på förfrågan ) Kolsyrat och stilla vatten, godis, frukt, blädderblock, whiteboard, projektor, papper och pennor. 

Falcons historia
F-16 Fighting Falcon, även känd under det inofficiella smeknamnet Viper, är ett lätt, USA-byggt, multirollflygplan. Ursprungligen utvecklades det för USA:s flygvapen och finns nu i tjänst i 25 länder världen över. Det är ett av de viktigaste stridsflygplanen i västvärlden sett till antalet användare och har spelat en viktig roll i flertalet konflikter sedan början av 1980-talet, inklusive första och andra Gulfkriget. Både i Danmarks flygvapen och Norges flygvapen utgör F-16 det huvudsakliga stridsflygplanet.

Tillbaka till alla konferensrum

Boka Falcon
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Fakta om konferensrummet
Biosittning40
Skolsittning26
Öar24
U-bord 28
Styrelsesittning 28
Golvyta 51 kvm

 

Fönster och takfönster
Green Keymärkt

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.