Hybridmöten i Bromma

Nya tider har skapat nya sätt att mötas. Hybridmöten, det vill säga att några sitter på plats och några på länk, har blivit allt vanligare. Vi har teknik för ett välfungerande hybridmöte, vilket är A och O för att mötet ska gå smidigt och gruppkänslan upprätthållas.

Vi har tekniken!

Vi har installerat teknik för att du ska kunna hålla hybridmöten i våra konferensrum. Du hittar en stor tv-skärm med kamera och bra ljud. Ni kan både mötas och gemensamt titta på presentationer och annat på skärmen. 

Boka hybridmöte
Du bokar genom att kontakta oss
Telefon: 08 684 48 410  
Mail: bokning@sthlmbromma.se

5 tips för ett lyckat hybridmöte

1. Distansdeltagarna är vip
Börja med distansdeltagarna vid tex en presentationsrunda eller när du ställer frågor. Ett enkelt sätt att inkludera dem på distans samtidigt som du påminner alla i rummet om att de inte är dem enda i mötet. 
2. Kalle här!
Låt alla säga sitt namn när de får ordet. Det kan annars ibland vara lätt att missa vem som pratar.
3. Moderera mera
Du som håller i mötet har en tydligare roll i att fördela ordet än annars. Målet är att alla ska känna att de blir lika sedda och hörda, och att det är lika lätt för alla att begära ordet, tex via handuppräckning. Försök se till att de fysiska deltagarna inte pratar i munnen på varandra. Ha en chat igång som någon kollar av. 
4. Repetera och summera
Repetera gärna en fråga eller kommentar som sagts innan du svarar på den, så säkerställer du att alla hänger med. Summera viktiga slutsatser. Finns tid, gå gärna laget runt mot slutet för att säkerställa att alla hängt med i mötet. 
5. Eftersnack för alla
Ha på kameran några extra minuter efter mötet ifall ett eftersnack kommer igång, så att dem som befinner sig på distans inte missar det.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.