Konferensaktivitet - vinprovning "Sommelier för en kväll" 

Här håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner som är utvalda just för er. Vi dukar upp vinprovningen och med hjälp av ett vinhäfte med instruktioner, berättelser om vinerna och betygsunderlag får ni prova på att vara sommelier för en kväll. Ni diskuterar, smakar av och lär er om de viner ni avnjuter.

Pris per person: 320 kr exkl. moms, inkluderar fyra glas.

Gör er vinprovning till något extra.
Lägga till för att få marinerade oliver, surdegsbröd & chark eller ost (ert val)
Pris per person: 135:- exkl. moms

Vinprovningen är perfekt som inledning av en trevlig middag i vår restaurang, Bistro 46.

Bokning:
E-post: bokning@sthlmbromma.se
Tel: 08–684 48 410

Kontakta oss för en offert:
Min antal 8 personer.

Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har dessutom god mat både till lunch och kaffepauser. Hos oss ingår WiFi, parkering, gym, bastu och en allmänt härlig stämning. 

Välkomna till Best Western Plus Sthlm Bromma!

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.