Konferensrum Boeing

Boeing är vårt största konferensrum på 235 kvm med plats för 180 personer i biosittning. Konferenslokalen har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken. Rummet har även tv-skärmar på sidorna för att publiken längre bak i rummet ska kunna följa presentationen på bästa sätt. Boeing kan även användas för att anordna större middagar, mingel och events.

Finns i konferensrummet
Kolsyrat och stilla vatten, godis, frukt, blädderblock, whiteboard, projektor, papper och pennor. Konferenssalen är en utrymningsväg och går ej att låsa, garderob finns att tillgå.  

Boeings historia
The Boeing Company är en amerikansk flygplanstillverkare med huvudkontor i Chicago. Boeing är världens största tillverkare av flygplan. Företaget grundades 1916 som "Pacific Aero Products Co." av William Boeing och bytte den 9 maj 1917 namn till "Boeing Airplane Company".  I juni 1938 gjordes den första flygningen med Boeing 314 Clipper, en flygbåt som var det största civila flygplanet som dittills byggts, och det kunde ta 90 passagerare. I april 1994 introducerade Boeing sitt då modernaste jetplan, det tvåmotoriga Boeing 777, med en kapacitet på 300 till 400 passagerare. Boeing 777 är det tvåmotoriga flygplan som har längst räckvidd.

Bildkälla: SAS - Boeing 747

Tillbaka till alla konferensrum

Boka Boeing
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Fakta om konferensrummet
Biosittning180
Skolsittning120
Öar140
U-bord 54
Golvyta
235 kvm
Fönster och takfönster
Green Keymärkt

Ritning Boeing

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.