Konferensaktivitet - vinprovning "Sommelier för en kväll" 

Vi vill passa på att tipsa om vår aktivitet, Sommelier för en kväll! Här håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner med utvalda ostar. Vi dukar upp vinprovningen och med hjälp av ett vinhäfte med instruktioner, berättelser om vinerna och betygsunderlag får ni prova på att vara sommelier för en kväll. Ni diskuterar, smakar av och lär er om de viner ni avnjuter.

Vinprovningen är perfekt som inledning av en trevlig middag i vår restaurang, Bistro 46.
Sommelier för en kväll 315:-/person
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Pris exkl. moms. Min antal 4 personer.

Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har dessutom god mat både till lunch och kaffepauser. Hos oss ingår WiFi, parkering, gym, bastu och en allmänt härlig stämning. 

Välkomna till Best Western Plus Sthlm Bromma!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.