Konferensrum Sthlm-Bromma

Här kan du se våra konferensrum med plats för 6-180 deltagare. 

Vi erbjuder 15 konferensrum: alltifrån mindre mötesrum för 5-6 personer till större konferenslokaler med plats för 180 deltagare. Alla konferensrum är utrustade med den senaste presentationstekniken och tillgång till uppfriskande drycker, frukt och godis. Läs mer om våra olika rum här nedan.

Boeing

Vår största konferenslokal är på hela 235 kvm med plats för 180 personer i biosittning. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken.

Falcon

Falcon är 51 kvm stort och rymmer 40 personer i biosittning och 26 personer i styrelsesittning. Lokalen har både fönster och takfönster med naturligt ljusinsläpp.

Fokker

Fokker är 47 kvm stort. Rummet tar 30 personer i biosittning alternativt 22 personer i styrelsesittning.

SAAB 2000

Vårt största styrelserum som rymmer 12 personer i styrelsesittning. En varm och trevlig lokal med sköna stolar och ljusinsläpp från både tak och sidor.

Piper

Rummet rymmer 12 personer i styrelsesittning. Är till ytan något mindre än SAAB 2000. Här möts ni i en modern och ljus lokal med sköna stolar för effektiva möten.

Learjet

Ett mindre styrelserum som rymmer 8 personer i styrelsesittning. En härlig lokal för mindre möten med både tak- och sidofönster.

Fairchild

Vårt minsta och mysigaste styrelserum med plats för 7 mötesdeltagare i styrelsesittning. Det är det här rummet du ska boka för enskilda möten eller mindre grupper. Ett ljust och fräscht rum.

Mindre mötesrum

Vi har 8 mindre mötesrum på hotellet. Här möts man snabbt och enkelt upp till 5-6 personer omkring ett runt bord med all modern teknik tillgänglig. Koppla upp din laptop mot rummets storbilds-TV för dina presentationer. Toalett och dusch finns på rummet – extra bra efter svettiga förhandlingar.

Loungen

Under konferensen har har ni självklart tillgång till vårt mysiga loungeområde för ett telefonsamtal, en lugn stund eller en kopp kaffe.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.