Konferenslokaler och konferensrum i Stockholm

Det finns många fördelar med att hålla din konferens i Bromma istället för inne i Stockholm City. Glöm krånglig pendling och dyra parkeringsplatser – dina långväga deltagare kan flyga direkt till Bromma flygplats för att sedanha en kort, tre-minuterspromenad till vårt konferenshotell. För bilåkande gäster har vi fri parkering och gratis laddningsplatser för elbilar. Utöver detta så erbjuder vi 7 moderna konferenslokaler för upp till 180 personer samt 8 konferensrum för mindre sällskap. Att hålla en smidig och effektiv konferens har aldrig varit enklare. Boka hos oss idag!

7 flexibla konferenslokaler, 6 - 180 personer
8 effektiva konferensrum, upp till 6 personer
Fri parkering
Fritt trådlöst internet
Bekväma lounger
Ljusa lokaler och uppdaterad teknik
Luftkonditionering

Har du frågor eller funderingar och vill veta mer om oss?

Telefon: 08 684 48 410  
Mail: bokning@sthlmbromma.se

Konferenserbjudande

Konferenspaket

Day Trip - dagkonferens

Best Western Plus Sthlm Bromma passar utmärkt för effektiva endags-konferenser. Snabba kommunikationer till och från hotellet leder till effektiva och flexibla möten. Om deltagarna kommer med flyg så ligger vårt konferenshotell endast tre minuter från Bromma flygplats. För de bilburna har vi en stor gratisparkering och gratis laddningsplatser för elbilar. Det går så klart dessutom att ta sig hit snabbt och smidigt med kommunala färdmedel.

Ingår i dagkonferenspaket
 - Konferenslokal med vatten, godis & frukt
 - Förmiddagskaffe med t.ex. fruktsallad, smörgåsar, juicer, kakor, smoothie, nötblandning. 
 - Lunchen serveras som buffé med tre alternativ och fokus på riktigt god husmanskost, en riklig salladsbuffé samt något sött till kaffet efter maten
 - Eftermiddagskaffe med t.ex. fruktfat, smörgåsar, popcorn, godis, bakverk. 

Pris från 571:-
Exkl. moms
Bild: SAS arkiv, Nyexaminerade flygvärdinnor 1956

Tailor-made - konferens

Vi vet att alla möten är olika. Vi vet också att du känner dina deltagare bäst och vet vad som krävs för att din konferens ska bli lyckad. Vi finns här för att serva dig med allt du behöver till din konferens – oavsett hur du vill att den ska se ut. 
Vi hjälper dig att skräddarsy din mötesdag utifrån dina önskemål. Vill du ha ett snabbt och effektivt möte på en förmiddag med kaffe och smörgås? Kvällsevent med trerätters middag och vinpaket? Eller varför inte kombinera mötet med ett yogapass för att ta hand och både kropp och själ? Kontakta oss så hjälper vi dig att planera ditt möte.

"Nära, schysst och praktiskt"
/Fredrik - Facebook

Våra konferensrum

Vi erbjuder hela 15 olika konferensrum med alltifrån mindre mötesrum för upp till 5-6 personer till större konferensokaler med plats för 180 deltagare. Alla konferensrum är utrustade med den senaste presentationstekniken och tillgång till uppfriskande drycker, frukt och godis. Läs mer om våra olika rum här nedan.

Boeing

Vår största konferenslokal, Boeing är på hela 235 kvm med plats för 180 personer i biosittning. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken.

Falcon

Vårt konferensrum Falcon är 51 kvm stor och rymmer 40 personer i biosittning och 26 personer i styrelsesittning. Lokalen har både fönster ochtakfönster med naturligt ljusinsläpp.

Fokker

Konferensrummet Fokker är 47 kvm stort och tar 30 personer i biosittning alternativt 22 personer i styrelsesittning. Här får du, som i alla våra lokaler, tillgång till modern teknik, kolsyrat vatten, frukt och godis.

SAAB 2000

Vårt största styrelserum som rymmer 12 personer i styrelsesittning. En varm och trevlig lokal med sköna stolar och ljusinsläpp från både tak och sidor.

Piper

Piper är till ytan ett något mindre styrelserum är SAAB 2000, men rymmer ändå 12 personer i styrelsesittning. En modern och ljus lokal med sköna stolar för effektiva möten.

Learjet

Learjet är ett mindre styrelserum på 25 kvm som rymmer 8 personer i styrelsesittning. En härlig lokal för mindre möten med både tak- och sidofönster.

Fairchild

Vårt minsta och mysigaste styrelserum med plats för 7 mötesdeltagare i styrelsesittning. Det är det här rummet du ska boka för enskilda möten eller mindre grupper. Ett ljust och fräscht rum med tillgång till allt du behöver som t.ex. kolsyrat och stilla vatten, godis, frukt, blädderblock, whiteboard, projektor, papper och pennor.

Mindre mötesrum

Utöver våra konferens- och styrelserum erbjuder vi även 8 stycken supereffektiva mötesrum på hotellet. Här möts man snabb och enkelt upp till 5-6 personer omkring ett runt bord med all modern teknik tillgänglig. Koppla upp din laptop mot rummets storbilds-TV för dina presentationer. Toalett och dusch finns på rummet – extra bra efter svettiga förhandlingar.

Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. 

Våra konferens och mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen vilket gör att lokalerna får ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Oroa dig inte, självklart finns det mörkläggningsgardiner så ljuset går att stänga ute om man vill. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har även många små mötesrum som är perfekta för mindre möten, intervjuer, som grupprum m.m. Våra konferensvärdinnor finns alltid nära till hands att hjälpa dig om det skulle behövas. 
Då Bromma flygplats har flyglinjer till många städer i landet kan du spara både mycket tid och pengar genom att hålla ditt Stockholmsmöte direkt vid flygplatsen i Bromma. Det går enkelt för stockholmare att ta sig hit, inga parkeringskostnader och de som flyger in slipper betala taxi. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. 

Att vi har god mat, trevlig och hjälpsam personal, fina renoverade lokaler och en allmänt härlig stämning är också bra anledningar till att välja oss som ditt nästa konferenshotell. Kontakta oss om du letar efter effektiva och bekväma konferensrum i Stockholm så ska vi hjälpa till att boka ditt nästa möte. Varmt välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma!

Telefon: 08 684 48 410  
E-post: bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.