Konferenslokaler och konferensrum i Stockholm

7 flexibla konferenslokaler, 6 - 180 personer
8 effektiva konferensrum, upp till 6 personer
Fri parkering
Fritt trådlöst internet
Bekväma lounger
Ljusa lokaler och uppdaterad teknik
Luftkonditionering

Har du frågor eller funderingar och vill veta mer om oss?

Telefon: 08 684 48 410  
Mail: bokning@sthlmbromma.se

Konferenspaket

Day Trip - dagkonferens

Best Western Plus Sthlm Bromma passar utmärkt för dagkonferenser. Om deltagarna kommer med flyg så tar det tre minuter från Bromma flygplats gate. Om ni är bilburna så har vi en stor gratis parkering. Det går såklart dessutom att ta sig hit kommunalt.

Ingår i dagkonferenspaket
 - Konferenslokal med vatten, godis & frukt
 - Förmiddagskaffe med t.ex. fruktsallad, smörgåsar, juicer, kakor, smoothie, nötblandning. 
 - Trerätters buffé - kött,fisk & vegetariskt med salladsbord, soppa, ost och något sött till kaffe
 - Eftermiddagskaffe med t.ex. fruktfat, smörgåsar, popcorn, godis, bakverk. 

Pris från 571:-
Exkl. moms
Bild: SAS arkiv, Nyexaminerade flygvärdinnor 1956

Tailor-made - konferens

Alla möten är olika och du vet vad som passar bäst för just din konferens. Hur vill du att din mötesdag ska se ut? Två timmar snabbt och effektivt möte på förmiddagen med kaffe och smörgås? Kvällsevent med trerätters middag och vinpaket? Eller kanske kombinera mötet med yoga för att ta hand om både kropp och själ?

Vi hjälper dig att planera det möte som du önskar!

"Nära, schysst och praktiskt"
/Fredrik - Facebook

Våra konferensrum

Vi har totalt 15 konferensrum på hotellet. Här nedan kan du läsa om våra olika rum.

Boeing

Vår största konferenslokal på 235 kvm med plats för 180 personer i biosittning. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från tak- och sidofönster och är fullt utrustad med den senaste tekniken. 

Falcon

Denna lokal är 51 kvm stor och rymmer 40 personer i biosittning och 26 i styrelsesittning. 

Fokker

Fokker erbjuder 47 kvm och tar 30 personer i biosittning alternativt 22 i styrelsesittning. Här får du som i alla våra lokaler modern teknik, kolsyrat vatten, frukt och godis i lokalen.

SAAB 2000

Vårt största styrelserum som rymmer 12 personer i styrelsesittning. En varm och trevlig lokal med sköna stolar och ljusinsläpp från både tak och sidor.

Piper

Ett styrelserum med styrelsesittning för 12 personer. Här får du en inspirerande miljö där det är lätt att skapa kreativa möten.

Learjet

Ännu ett av våra styrelserum, något mindre med en maxkapacitet på 8 personer.

Fairchild

Vårt minsta och mysigaste styrelserum med plats för 7 mötesdeltagare. Det är det här rummet du ska boka om gruppen behöver komma varandra lite närmare.

Mindre mötesrum

Vi har 8 stycken supereffektiva rum på hotellet. Här möts man snabbt och enkelt upp till 5-6 personer omkring ett runt bord med modern teknik i bordet. Koppla din laptop till rummets storbildstv för dina presentationer. Toalett  och dusch finns på rummet. Extra bra efter svettiga förhandlingar!

Många har redan upptäckt vårt fina läge intill Bromma flygplats. Visste du att det knappt tar 3 minuter att promenera till incheckningsdisken från konferenslokalen? Även de som kommer med bil gillar hur enkelt det är att svänga in till oss. Vår stora parkeringen precis utanför entrén är förmodligen en stor anledning till varför de känner så. 

Våra konferens och mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen vilket gör att lokalerna får ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Oroa dig inte, självklart finns det mörkläggningsgardiner så ljuset går att stänga ute om man vill. Vi har både stora och små lokaler, som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning. Vi har även många små mötesrum som är perfekta för mindre möten, intervjuer, som grupprum m.m. Våra konferensvärdinnor finns alltid nära till hands att hjälpa dig om det skulle behövas. 
Då Bromma flygplats har flyglinjer till många städer i landet kan du spara både mycket tid och pengar genom att hålla ditt Stockholmsmöte direkt vid flygplatsen i Bromma. Det går enkelt för stockholmare att ta sig hit, inga parkeringskostnader och de som flyger in slipper betala taxi. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. 

Att vi har god mat, trevlig och hjälpsam personal, fina renoverade lokaler och en allmänt härlig stämning är också bra anledningar till att välja oss som ditt nästa konferenshotell. Kontakta oss om du letar efter effektiva och bekväma konferensrum i Stockholm så ska vi hjälpa till att boka ditt nästa möte. Varmt välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma!

Telefon: 08 684 48 410  
E-post: bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.