Best Western Plus Sthlm Bromma

671670
Boka rum

Rum 1

OK
   

Kriteriehelg på Solvalla - bo på hotell 3 minuter från travbanan

En av Solvallas mest populära helger närmar sig!
29-30/9 är det dags för den populära Kriteriehelgen på Solvalla. På lördagen hålls V75 finaler och under söndagen tävlar 3-åriga hästar i Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks 2018. Första start på lördagen är kl. 14.45. 

Öppettider på Solvalla
28/9 öppnar entrén kl. 12.30 
30/9 öppnar entr´én kl. 10.30    

Kriterieauktion
Från torsdag är det dessutom Kriterieauktion.

Läs mer om Kriteriehelgen på Solvallas hemsida

Hotell nära Solvalla
Vill du sova riktigt skönt, äta god mat, njuta av en härlig frukostbuffé och dessutom ha promenadavstånd till och från travbanan? Boka hotellrum hos oss!

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Börja dagen med vår härliga frukostbuffé - här kan ni ladda med energi de spännande travtävlingarna. 

Pris från 1395:-

Boka här ->

Boka bord i Bistro 46
Det brukar bli fullbokat i vår restaurang under Kriteriehelgen, så för att vara säker på att få bord, boka i förväg. 
Bordsbokning

Bildkälla: Lars Jakobsson/ TR media

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.