Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Långtidsboende

Letar du efter ett boende som erbjuder god mat, sköna sängar, en grym frukost och kanske möjlighet att träna?
Du behöver inte leta längre.

Hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma har du möjlighet till allt detta oavsett om du är i Stockholm tillfälligt, är mellan bostäder eller om du av någon annan anledning behöver ett tillfälligt hem. När du långtidshyr rum hos oss ingår bland annat frukost, veckostädning, wifi, fri parkering, tillgång till gym och bastu samt handdukar & lakan.

Det är insidan som räknas, det är vår devis, vår byggnad kanske inte är den charmigaste men när du kliver in så märker du direkt att utsidan inte har något med insidan att göra. Under din vistelse erbjuder vi frukost och varför inte äta en bit mat i vår restaurang Bistro 46.
Som långtidsboende får du 10% rabatt i restaurangen.

Vi har olika typer av rum som passar alla mellan 1-4 personer.  

I våra standardrum finner du två bekväma Mille Notti enkelsängar (90 cm) att koppla av i alternativt en 180 cm Mille Notti dubbelsäng. Likt alla våra hotellrum har detta rum TV, WiFi, mörkläggningsgardiner, AC, strykbräda och strykjärn, kaffe- och tekokare, hårtork samt en säkerhetsbox för dina värdesaker. Du kan välja mellan rum med dusch eller badkar, oavsett vad du väljer är rummen 19 kvm och passar utmärkt för 1-2 personer.  

I våra connecting rum får du allt ovan men i dubbel uppsättning. Du får alltså två standardrum med en dörr emellan. Perfekt för familjer då ni kan få separata rum men ändå vara nära. 

Pris: Vänligen kontakta oss för ett prisförslag. 

Har du frågor, vill göra en förfrågan eller komma på en visning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på:
info@sthlmbromma.se eller ringa på  08 684 48 400

Övriga villkor
-  Frukost ingår
-  Veckostädning 
- 10% rabatt i restaurangen
- Fri parkering
 - Minimum 30 nätter
-  Bokning ger ingen rätt till Best Western Rewards förmåner eller poäng 
-  Betalning vid ankomst för hela vistelsen


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.