Konferensrum Learjet

Learjet är ett mindre styrelserum som rymmer 8 personer i styrelsesittning. Trevlig lokal för mindre möten, med sköna stolar och ljusinsläpp från både tak och sidor.

Finns i mötesrummet
Kolsyrat och stilla vatten, godis, frukt, blädderblock, whiteboard, projektor, papper och pennor. 

Learjets historia
Learjet 35 är ett av de mest popiulära privatflygplanen genom tiderna. Det är ett tvåmotorigt amerikanskt affärsflygplan och en vidareutveckling av affärsplanet Learjet 25. Flygplanet gjorde sin första flygning den 22 oktober 1973. År 1984 anskaffade Förenta Staternas luftstridskrafter 84 stycken Learjet 35 och benämnde dessa som C-21A och använde dem för frakt- och persontransport. 

Vidareutvecklingen, Learjet 36, är i stort sett identisk med Learjet 35 men har en större bränsletank vilket ger en ökad räckvidd. Modellen har endast plats för sex passagerare, då den större bränsletanken medfört att storleken på passagerarkabinen måste minskas. 

Bildkälla: SC Aviation - Learjet 35 | 393SC

Boka Learjet
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Fakta om konferensrummet>
Styrelse8
Golvyta 25 kvm
Fönster och takfönster
Green Keymärkt
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.