Best Western Plus Sthlm Bromma

421
Boka rum

Rum 1

OK
   

Gå på Melodifestivalen och bo på hotell i Bromma

Bromma loves Mello! 
HURRA!! Melodifestivalfinal på Friends Arena 2019 närmar sig. Förra året var det Benjamin Ingrosso som gick segrande ur den spännande tävlingen. Vilka 28 akter är det som deltar i år? 

Best Western Plus Sthlm Bromma ligger nära Friends Arena, där finalen i Melodifestivalen går av stapeln, 9:e mars. Det går smidigt att ta sig till arenan kommunalt och då kan du lämna bilen på vår stora parkering, som dessutom är gratis. Kommunalt tar det cirka 30 minuter med tvärbana och buss, sök på www.sl.se för exakta färdtider. 
Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé! Vårt hotell ligger 5 km från Friends Arena så boka rum hos oss när du ska gå på finalerna i Melodifestivalen 2019. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Bildkälla: Stockholm Live
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.