Middag på Bistro 46

Din restaurang i Bromma

Bistro 46:s ambition är att erbjuda en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus. Vi arbetar inte med halvfabrikat - alla fonder, buljonger och majonnäs lagas från grunden.

Restaurangens öppettider:
Måndag-Söndag 17:00-23:00

Köket stänger 30 min innan restaurang och bar. Öppettider kan variera vid storhelger & lov. Kontakta oss vid frågor. 

Kvällsmeny

På menyn hittar du snacks, smårätter, varmrätter och såklart något sött efter maten. Vi hoppas att ni hittar något i menyn som lockar och att ni får en trevlig upplevelse hos oss. Varmt välkomna!

Barnmeny
Självklart har vi även något för barnen som besöker oss, där vi bjuder på glass till dessert. Fråga oss, så berättar vi vad som finns.

Room service
Om ni önskar sätta maten på rummet be receptionen registrera ett kort vid incheck
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.