Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Sleepingfox Hotel Group - Personliga hotell för moderna människor

Best Western Plus Sthlm Bromma ingår i Sleepingfox Hotel Group AB som har ytterligare fem hotell: Best Western and hotel Stockholm, Best Western and hotel Linköping,Best Western Hotel Baltic i Sundsvall, Best Western Gustaf Wasa Hotell i Borlänge samt Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg.

Sleepingfox affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.
Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. I syfte att få en kvittens på att vi är på rätt väg har hotellen valt att ansluta sig till VISITAS officiella klassificering. Bedömning och inspektion sker ytterst noggrant utifrån en detaljerad kravspecifikation. Alla hotellen är medlemmar i Best Western Hotels & Resort. 

Varmt välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell, vi ser fram emot att få ha dig som vår gäst! 

Lars-Jerker, Johan och Jonas
ägare, Sleepingfox Hotel Group

Våra systerhotell inom Sleepingfox Hotel Group

Dalecarlia Hotel & Spa

Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Oavsett om du är här på familjesemester, som spagäst eller på konferens så väntar en upplevelse att minnas länge. Välkomna!

Best Western Gustaf Wasa

Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell med 100 rum. Oavsett vilket rum du bor på har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och jacuzzi och gym. Konferensvåning med konferensrum i olika storlekar. Besök gärna hotellets populära restaurang - Broken Dreams med en härlig meny och över 900 ölsorter att välja och vraka bland. Hjärtligt välkomna till oss!

Best Western Hotel Baltic

Ett uppskattat fyrstjärnigt hotell centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 89 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fem fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu- och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök.
Varmt välkommen till oss!

Best Western and hotel

"Smaller rooms better comfort"
 – smart, funktionellt och modesta priser. Centralt hotell i Stockholm City.

Mitt i Stockholm, vid Hötorget, på en sidogata som heter Apelbergsgatan ligger vårt snygga och trevliga cityhotell. Vi har byggt ett hotellkoncept som har anpassat sig till urbaniseringen, där innerstaden blir trängre och ytorna färre. Därför har vi byggt mindre rum,  med smarta funktionslösningar och högsta kvalitet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.