Best Western Plus Sthlm Bromma

488489490492491
Boka rum

Rum 1

OK
   

Sleepingfox Hotel Group - Personliga hotell för moderna människor

I Sleepingfox Hotel Group AB ingår Best Western Plus Sthlm Bromma, Best Western and hotel i Stockholm city, Best Western Hotel Baltic i Sundsvall,  samt Best Western Gustaf Wasa Hotell i Borlänge.

Sleepingfox Hotel Group AB ägs av Lars-Jerker Molin, Johan Kukacka och Jonas Westring.

Vår affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Våra hotell ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.
Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. I syfte att få en kvittens på att vi är på rätt väg har hotellen valt att ansluta sig till Sveriges Hotell & Restaurangföretagares officiella klassificering. Bedömning och inspektion sker ytterst noggrant utifrån en detaljerad kravspecifikation. Best Western Plus Sthlm Bromma samt Best Western Gustaf Wasa Hotell är 4-stjärniga hotell medan Best Western and hotel och Best Western Hotell Baltic är 3-stjärniga vilket helt överensstämmer med vår ambitionsnivå. Alla våra hotell är miljömärkta och hotellet i Bromma är även certifierad av Safe Hotels Alliance.

Varmt välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell, vi ser fram emot att få ha dig som vår gäst! 

Lars-Jerker, Johan och Jonas
Sleepingfox Hotel Group

Våra systerhotell inom Sleepingfox Hotel Group

Quality Hotel Dalecarlia

Quality Hotel Dalecarlia

Hotel Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan.Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Oavsett om du är här på familjesemester, som spagäst eller på konferens så väntar en upplevelse att minnas länge. Välkomna!

Best Western Gustaf Wasa

Best Western Gustaf Wasa

Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell med 100 rum. Oavsett vilket rum du bor på har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och jacuzzi och gym. Konferensvåning med konferensrum i olika storlekar. Besök gärna hotellets populära restaurang - Broken Dreams med en härlig meny och över 900 ölsorter att välja och vraka bland. Hjärtligt välkomna till oss!

Best Western Hotel Baltic

Best Western Hotel Baltic

Ett uppskattat fyrstjärnigt hotell centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fyra fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu- och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök.
Varmt välkommen till oss!

Best Western and hotel

Best Western and hotel

"Smaller rooms better comfort"
 – smart, funktionellt och modesta priser. Centralt hotell i Stockholm City.

Mitt i Stockholm, vid Hötorget, på en liten sidogata som heter Apelbergsgatan ligger vårt snygga och trevliga cityhotell. Vi har byggt ett hotellkoncept som har anpassat sig till urbaniseringen, där innerstaden blir trängre och ytorna färre. Därför har vi byggt mindre rum,  med smarta funktionslösningar och högsta kvalitet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse