Recensioner och omdömen

För oss är det viktigt att du som gäst alltid ska känna dig välkommen, trivas och åka ifrån oss med en nöjd känsla. Vi bryr oss om våra gäster och lägger stor vikt på den personliga servicen - allt för att du som gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Din feedback är viktig för oss i vårt arbete i att ständigt bli bättre. Har du bott hos oss? Lämna gärna en recension på Google, Tripadvisor, Hotels.com eller Booking. 

"Suveränt läge nära flygplatsen. Supernära till Tvärbanan. Mycket bra pris! Frukosten var riktigt bra, saknade ingenting på den! Rent och snyggt. Väldigt trevligt bemötande av personalen. Fräscht på våningsplanen med möjlighet till samkväm" Helena J, Tripadvisor

"Trevlig hotell med hjälpsam å trevlig personal. God frukost och bra sängar. Lugnt och skönt trots närheten till flygplatsen. Mycket nära köpcentrumet Bromma blocks ca 5min promenad. Stor gratis parkering utanför dörren." Örjan G, Tripadvisor

"Riktigt bra hotell för konferenser. Jag var där nyligen via en lokalförening och vi är supernöjda och tacksamma för lokal, mat & dryck, tillgång till parkering och servicen överlag. Själv sov jag inte där, men hörde att alla var nöjda med sina rum och frukostbuffén. Rekommenderar!" Robin L, Google

Bo hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma.
De allra flesta som kikar in hos oss blir förvånade, utsidan av hotellet går inte riktigt ihop med insidan men ni vet ju alla vilken sida det är som räknas.
Hotellet är ett affärshotell, måndag till torsdag är det fullt drag här. På fredagen brukar det lugna ned sig om det inte är evenemang på Friends Arena eller trav på Solvalla förstås. Närheten till Bromma flygplats (3 min. till fots) gör hotellet till ett smidigt val för affärsresenären och det är det många som upptäckt.

För den som ska besöka Stockholm på fritiden, finns fördelen med vår fria parkering. Bo lite utanför city, åk kommunalt till stan och parkera bilen gratis hos oss. 
Varmt välkommen till oss!

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.