Recensioner och omdömen

Vi är rejält stolta över att ha bland de allra högsta betygen hos hotellen i Bromma när man kikar på Tripadvisors recensioner från gäster som har bott hos oss.

Din feedback är viktig

För oss är det viktigt att du som gäst alltid ska känna dig välkommen, trivas och åka ifrån oss med en nöjd känsla. Vi bryr oss om våra gäster och lägger stor vikt på den personliga servicen - allt för att du som gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt.

"Min fru och jaghar använt oss av Best Western Plus Bromma under flera år i samband medmånadliga möten vi deltar i.
Service,vänlighet och trivsamhet har alltid varit i toppklass och därför vill vi intebyta till ett annat hotell. Man kommer dit som till hemmet"

Vill du läsa andras recensioner om oss eller lämna en egen? Din feedback är viktig för oss i vårt arbete i att ständigt bli bättre.
Lämna gärna en recension på Tripadvisor.

Tripadvisor
Utmärkelse Tripadvisor
Varje år uppmärksammar Tripadvisor företag som strävar efter utmärkt gästfrihet med utmärkelsen Travellers' Choice.
Vi är stolta att i år fått utmärkelsen och vill tacka våra fantastiska kunder för alla fina omdömen som ni gett oss.

"Mycket bra och prisvärt! Bra kommunikationer och bra läge för kommunala transporter om man vill resa in till city. Väldigt bra shopping och mat alldeles i närheten. Passar hela familjen. Samt stort plus för relax och gym."

/Gabriella, Tripadvisor

Bo hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma.
De allra flesta som kikar in hos oss blir förvånade, utsidan av hotellet går inte riktigt ihop med insidan men ni vet ju alla vilken sida det är som räknas.
Hotellet är ett affärshotell, måndag till torsdag är det fullt drag här. På fredagen brukar det lugna ned sig om det inte är evenemang på Friends Arena eller trav på Solvalla förstås. Närheten till Bromma flygplats (3 min. till fots) gör hotellet till ett smidigt val för affärsresenären och det är det många som upptäckt.

För den som ska besöka Stockholm på fritiden, finns fördelen med vår fria parkering. Bo lite utanför city, åk kommunalt till stan och parkera bilen gratis hos oss. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar.

Vi höll nästan på att missa att säga att vi är miljömärkta med Green Key.

Varmt välkommen till oss!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.