Best Western Plus Sthlm Bromma

508
Boka rum

Rum 1

OK
   

Påsklov i Stockholm - bo på hotell

Välkomna till Stockholm för ett härligt påsklov! Stockholm har så mycket härliga nöjen att erbjuda; museum, restauranger, biografer och shopping. Badhus finns det gott om eller vad sägs om nyrenoverade Åkeshovs simhallHusby äventyrsbad eller Eriksdalshallen? Stockholm har ju en hel del intressanta museer att stoltsera med t.ex. Vasa Museet, Junibacken eller Tekniska Museet. Välj och vraka på vad som passar din familj bäst. Om ni är sugna på shopping så ligger Bromma Blocks utanför hotellentrén och Mall of Scandinavia endast 5 km bort. I påsklovstider erbjuder alla Best Western hotell 20% rabatt på en hotellnatt. 

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har en stor parkering som är gratis, perfekt för den som tar bilen hit på påsklovet. Vi har goda kommunala kommunikationer, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé!

Bokningskod
WEB18 - uppge kampanjkoden vid bokning

Bokningsperiod
12 mars till 28 mars

Boendeperiod
23 mars till 8 april

Bokas via
bestwestern.se
Läs mer om erbjudandet på bestwestern.se

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Här finns en à la carte meny och våra stående favoriter "Alltid i Bistron"
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse