Best Western Plus Sthlm Bromma
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Påsklov i Stockholm - bo på hotell - pris från 695:-

Välkomna till Stockholm för ett härligt påsklov. Firas det påsk i Stockholm? Kommer släkten på besök eller önskas det att hemestra i sin egen stad? Välkomna att bo en natt eller två hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Under påsklovet har vi priser från 695:-/rum. Om ni är sugna på shopping så ligger Bromma Blocks utanför hotellentrén och Mall of Scandinavia endast 5 km bort. 

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har en stor parkering som är gratis för den som tar bilen hit på påsklovet. Vi har goda kommunala kommunikationer, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé!

Erbjudandet är i mån av plats.

Bokas via
bestwestern.se


Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.
Privacypolicy