Best Western Plus Sthlm Bromma
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Pink 2019 - bo på hotell i Bromma - fri parkering

Pink konsert - 3 augusti - Tele2 Arena
Den 3:e augusti kommer en världsstjärna till Stockholm - Pink! Spelningen är på Tele2 Arena. Har du köpt biljetter? Passa på att sova gott, njuta av en härlig frukostbuffé och åk enkelt med tvärbanan till och från konserten. Att åka med tvärbanan Karlsbodavägen-Globen tar ungefär 30 min. Din bil parkerar du gratis hos oss!

Best Breakfast
Hotellfrukosten är den bästa frukosten! En härligt uppdukad buffé möter dig efter en skön natts sömn. 

Bistro 46
Boka bord i vår omtyckta restaurang, Bistro 46! Vi har också en trevlig bar där du kan beställa något gott att dricka. 
Bordsbokning

Fri parkering
Hos oss kan du parkera bilen gratis! 

Bo på hotell i Bromma
Det är många som vill boka hotellrum när stora stjärnor som Pink, har konsert i Stockholm. Vi vet att det kan vara svårt att få rum närmst arenan, så kom till oss istället. Det går smidigt att ta tvärbanan till Tele2 Arena från oss på Best Western Plus Sthlm Bromma.

Bokning
www.bestwestern.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.
Privacypolicy